Geert-Jan van der Steen

“Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Ik ben als uitvaartverzorger begonnen en ik ben nu al 15 jaar zelfstandig ondernemer. Ik prijs me gelukkig dat ik een goede dosis inlevingsvermogen heb. Het is voor mij niet alleen een baan, ik doe dit werk vooral vanuit passie. Door de persoonlijke benadering en grote betrokkenheid kunnen we, samen met de nabestaanden, een uitvaart verwezenlijken die warm en geborgen aanvoelt.”

Sheila van der Steen Tielman

“Ik heb jarenlang gewerkt als kraamverzorgster. Omdat mijn man een uitvaartonderneming begon, heb ik de overstap gemaakt van het ontzorgen en adviseren van jonge ouders bij de start van een nieuw leven, naar het ontzorgen en adviseren van nabestaanden bij het einde van een leven. Ik ben me ervan bewust dat elke gemaakte afspraak invloed kan hebben op het verloop van de uitvaart. Met het vertrouwen van de nabestaanden, doen we er alles aan om samen een mooi afscheid te realiseren.”

Mariëlle van Herpen-Tomassen

“Naast mijn kantoorwerkzaamheden werk ik al jaren met hart en ziel in de uitvaartbranche. Samen met een familie de laatste zorg aan hun geliefde geven, diverse hand- en spandiensten verrichten, maar vooral het luisteren naar de wensen van families en deze waarmaken, is mij op het lijf geschreven.”

Gina Theijssen-van der Steen

“Het gezegde ‘met de paplepel ingegoten’ is volledig op mij van toepassing. Omdat mijn ouders al jaren in de uitvaartbranche werken, ben ik er stap voor stap steeds meer bij betrokken geraakt. In 2014 heb ik bij Meander Uitvaartopleidingen het certificaat Uitvaartbegeleider behaald en kan ik het geleerde in de praktijk brengen. Het voelt goed wanneer na een intense week alles rondom de uitvaart goed is verlopen, en de familie terug kan kijken op een mooi en respectvol afscheid.”