Bel Ons 24/7
T 073 747 01 16

Zullen we het eens over geld hebben? 

Ongeacht waar u verzekerd bent, wij kunnen de uitvaart voor u verzorgen. Doorgaans kost een uitvaart tussen de 5.000 en 10.000 euro. Maar het kan natuurlijk ook minder of meer kosten. Dit hangt volledig af van de keuzes die worden gemaakt. Hierbij gaat het onder meer over het aantal genodigden, de catering, de soort kist, opbaren thuis of op locatie, en een begrafenis of crematie. Voor onze begeleiding hebben wij een vast tarief om de gehele uitvaartweek beschikbaar te zijn, maar we kunnen ook een uurtarief vaststellen. Ook mensen met een klein budget helpen wij om samen een persoonlijk afscheid te organiseren.

Ontzorgen
Wij kunnen u onafhankelijk adviseren omdat wij provisievrij werken. En dankzij ons eigen uitvaartcentra is het mogelijk om de kosten voor opbaring laag houden. Wij begeleiden u bij het vormgeven van de uitvaart, waarbij uw eigen creatieve inbreng van harte welkom is. We ontzorgen u en bewaken het overzicht van de vele dingen die geregeld moeten worden. Het is echter ook mogelijk om een uitvaart voor een groot deel zelf te regelen. Wij staan u graag bij met adviezen.

Uitvaart op maat
Bij ons kiest u voor een ‘uitvaart op maat’. Hierbij bepaalt u aan de hand van een soort ‘menu’ de aspecten die u bij de uitvaart van uw geliefde wil inzetten. Wilt u zelf de rouwkaart ontwerpen, zelf de kist maken, of de woorddienst tijdens de ceremonie zelf doen? U betaalt bij ons alleen voor de diensten die u wel gebruikt.

Geld maakt een uitvaart doorgaans niet mooier, liefde en creativiteit wel

Met liefde en creativiteit bieden wij, samen met ons uitvaartcentrum in Vught en het Ceremoniehuis in Boxtel, een complete uitvaart aan: van het moment van overlijden tot en met de afscheidsviering, inclusief een samenzijn met koffie en broodjes o.i.d. Wij noemen deze afspraak: De Ceremonie Uitvaart.

Wij zorgen voor het vervoeren, verzorgen en opbaren van uw naaste, de afscheidsdienst, crematie en de koffietafel.

De kosten voor een Ceremonie Uitvaart bedragen 5.000 euro, voor een groep van maximaal 60 genodigden. Ook hierbij zijn al uw wensen bespreekbaar.

VAN DER STEEN UITVAART
KEMPENLANDSTRAAT 9, 5262 GK VUGHT, T 073 747 01 16 (24 UUR PER DAG), E INFO@VANDERSTEENUITVAART.NL
Baandervrouwenlaan 265, 5282 TP Boxtel