BEL ONS 24/7

Wederom een prachtig warm afscheid! Overal is aan gedacht, niets is teveel. Jullie zijn zulke lieve warme mensen, alles is perfect geregeld! Het voelde meteen goed en vertrouwd met jullie. Papa zou jullie ook dankbaar zijn dat hij zo’n mooi waardig afscheid heeft gehad in een huislijke omgeving en warme sfeer. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. 

Ik zou niet weten hoe het beter kan dan Geert-Jan en zijn team een uitvaart begeleiden. Persoonlijk, betrokken, vriendelijk, vakkundig: het is het allemaal. Van ons krijgen ze een 10+. 

Afscheid nemen. Een intiem en moeilijk moment waar u mooie herinneringen aan wilt overhouden. Tijdens de dagen van het afscheid nemen, ondersteunen wij u niet alleen in praktische zaken. Wij besteden graag samen met u veel aandacht aan de wensen van de overledene. U weet als geen ander hoe de overledene als persoon was. Wat hem of haar uniek maakte. Terugkijken op een warm en persoonlijk afscheid, helpt u door die eerste moeilijke periode te komen en kan de pijn van verlies verzachten.

Ondanks het grote verdriet heeft de familie van der Steen,
ons rustig en vol medeleven begeleid in het hele uitvaartproces. 

Betrokken – vakkundig – inlevend/invoelend en secuur.

Het was een mooi afscheid. Alles was perfect geregeld t/m de Bossche Bollen van de Groot. Ondanks het verdriet was het een mooi afscheid. Dank voor alles. 

Een prettige en persoonlijke samenwerking. Je voelt je vrij om jezelf te zijn. Voldoende tijd en aandacht. Fijne begeleiding tijdens de dienst. 

We zijn erg tevreden over hoe het gegaan is. Alle aanwezigen hebben kunnen zien, hoe het ook anders kan, informeel, gezellig en TOP geregeld. 

De uitvaart van onze beide ouders is verzorgd door Uitvaartverzorging Van der Steen. Wij beoordelen ze met een dikke 10. Professioneel, betrokken, meedenkend en bijzonder fijn dat het afscheid in besloten kring bij jullie in huiskamer sfeer plaats kon vinden. 

Op hartverwarmende manier heeft Van der Steen Uitvaartverzorging de uitvaart in goede banen geleid. Met liefdevolle aandacht en (voor en achter de schermen) uitstekend georganiseerd. Absolute aanrader voor een zorgeloos afscheid nemen van een dierbare.