Bel Ons 24/7
T 073 747 01 16

Afscheid nemen doen we samen

Na de uitvaart is ons regelwerk nog niet afgerond

Natuurlijk hopen wij dat u kunt terugkijken op een waardig afscheid zoals u zich dat had gewenst en dat alles is verlopen zoals vooraf was afgesproken. Dan is voor u het geregel omtrent de uitvaart voorbij. Maar dat geldt nog niet voor ons. Persoonlijke dankbetuigingen, een dankbetuigingadvertentie e.d. Ook dat wordt door ons gewoon goed geregeld als dat uw wensen zijn.

U wilt dat de verzorging van een uitvaart goed gebeurt. Als uitvaartverzorger zijn wij aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). U weet dan zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg kent een aantal zekerheden: heldere afspraken over uitvoering, transparante kostenbegroting, goede organisatie van de uitvaart, bekwaam personeel, doelmatige klachtenafhandeling en wij worden jaarlijks getoetst op klanttevredenheid.

De BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Alleen uitvaartondernemingen, die het onafhankelijke SKU keurmerk voeren, mogen lid worden van de BGNU. Een garantie voor een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

VAN DER STEEN UITVAART KEMPENLANDSTRAAT 9, 5262 GK VUGHT, T 073 747 01 16 (24 UUR PER DAG), E INFO@VANDERSTEENUITVAART.NL

Privacystatement      © 2018