Bel Ons 24/7
T 073 747 01 16

Ondanks de Corona ellende toch een heel mooi afscheid. 

Met name in deze bizarre tijd van Cornona-virus crisis, hebben wij een zeer grote betrokkenheid en professionele warmte ervaren in het contact met Geert-Jan van der Steen, zijn vrouw, zijn dochter en andere medewerker. Heel hartelijk dank voor deze oprechte fijne begeleiding in deze moeilijke tijd. 

Vanaf het eerste contactmoment, de verzorging van ons pap, de begeleiding naar de auto, de gehele dienstverlening, het was professioneel en betrokken. Wij als familie kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid. 

Jullie zijn toppers in wat jullie doen. Mede dankzij jullie hebben wij dit afscheid met een goed gevoel kunnen afsluiten. Mocht het ooit nodig zijn komen wij zeker weer bij jullie... Ook zullen wij jullie aanbevelen indien nodig. 

Een fijne en goede uitvaartverzorging die niet opdringerig is en luistert naar jou wensen; een aanrader als je een dierbare verliest. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

De persoonlijke aanpak gedurende het hele proces is voor de hele familie als heel prettig ervaren. Bedankt voor de goede zorgen en de mooie woorden. 

Zeer liefdevol en persoonlijk contact. Uitvaart met veel respect geregeld (zelfs in Corona tijdperk). 

Wij zijn enorm tevreden. Wat een lieve en warme mensen begeleiding die jullie gegeven hebben. Zo natuurlijk, niets is
teveel. Nogmaals heel veel dank voor jullie zorg. 

Uitstekend ontzorgd en ruimte voor eigen wensen en invulling. Zodoende een zeer bevredigende uitvaart en ceremonie. Nogmaals dank. 

Ondanks de Corona crisis, met alle beperkingen tot gevolg, heeft de heer van der Steen ons zeer goed begeleid. Complimenten!!! 

Wij vonden het contact erg prettig. We hadden het gevoel dat alles bespreekbaar was. Ook de kinderen konden alles vragen en werden, waar ze dat wilden, overal bij betrokken. We hebben aan deze toch droevige gebeurtenis een heel prettig gevoel overgehouden.

We hebben al meerdere uitvaarten laten regelen door Van der Steen en alleen maar lof.
Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Top!

VAN DER STEEN UITVAART
KEMPENLANDSTRAAT 9, 5262 GK VUGHT, T 073 747 01 16 (24 UUR PER DAG), E INFO@VANDERSTEENUITVAART.NL
Baandervrouwenlaan 265, 5282 TP Boxtel