Bel Ons 24/7
T 073 747 01 16

Afscheid nemen doen we samen

Heeft u ook een mooie herinnering?

Klik hier om deze met ons te delen

We hebben een zeer goed gevoel over gehouden van de algehele zorg die Van der Steen aan ons heeft besteed. Alles was bespreekbaar. Het voelde vertrouwd tijdens de gesprekken. Medewerkers gaan met zorg om met de emoties van betrokkenen.

Het was de allerbeste dienstverlening die we ons konden wensen. Zeer tevreden en hart verwarmend. We zouden jullie iedereen aanbevelen. Heel hartelijk bedankt. 

De manier waarop van der Steen ons begeleid heeft, heeft ons de ruimte en tijd gegeven nog een week samen met onze vader en familie te zijn. Dankzij jullie kunnen wij zelfs spreken van een "mooie" dag.

Wij zijn zeer tevreden en hebben veel compimenten gehad over de keurige uitvaart, geheel naar wens van onze dierbare. Nogmaals hartelijk dank.

Perfect geregeld waarvoor dank.

Jullie hebben het perfect geregeld en we kijken er heel goed op terug. Onze hartelijke dank hiervoor.

Alle lof voor de benadering, uitleg en afwerking van het geheel. Duidelijke uitleg, met alle wensen wordt rekening gehouden en men is erg betrokken.

Wij hebben ons enorm gesteund en gehoord gevoeld door familie van der Steen na het overlijden van onze vader en opa. Geert-Jan en zijn familie denken mee, staan open voor ideeën en zijn zonder zonder koud of zakelijk te worden ontzettend professioneel. Dit heeft geleid tot een prachtig en waardig afscheid van onze vader en opa. Familie van der Steen, nogmaals ontzettend bedankt daarvoor.
 
Familie Meulenbroek

Jullie waren zeer betrokken en hebben ons geweldig begeleid van moment na overlijden t/m de crematie. Wat we ook zeer hebben gewaardeerd is het feit dat we gedurende deze periode altijd bij jullie op kantoor terecht konden. Ons moeder stond centraal! Chapeau!

Geen opmerkingen, perfect geregeld.

Namens de hele familie nogmaals dank. Alles is fijn en goed geregeld. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi en warm afscheid. Alle contacten hebben wij als prima en warm ervaren. Heel erg veel succes met jullie bedrijf in Vught.

Wij zijn heel blij dat het afscheid van ons moeder zo goed is verlopen en dat we het op onze persoonlijke manier mochten doen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en begeleiding. We voelden ons goed gehoord (qua wensen) en gesteund(qua persoonlijk contact).

Het was perfect. Precies zoals moeder had gewild.

Goede suggestie voor de bloemen! Veel hulp bij kaart en prentje.
Dank voor de fijne en prettige begeleiding.

Zeer betrokken en professionele begeleiding in een zeer moeilijke tijd voor ons. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Wij kijken terug op een mooi afscheid. Dit is dankzij van der Steen Uitvaartverzorging, die zeker zijn 'steentje' heeft bijgedragen op een zeer goede en betrokken wijze.

Een 10, goed verzorgd!

We voelden ons gehoord. Niets is opgedrongen.

Jullie hebben de uitvaart van moeder perfect geregeld. Zeer persoonlijk en afgestemd op onze wensen en die van moeder. We hebben jullie betrokkenheid zeer op prijs gesteld. Heel erg bedankt.
 
Familie Weevers

De wijze waarop jullie zijn omgegaan met onze niet-standaard wensen voor de persoon die wij zo liefhadden, was zo betrokken, warm en respectvol, dat wij er ook nu nog zoveel troost uit putten. Dank...

Prima aan alle familiewensen voldaan, waardoor het een bijzondere uitvaart is geworden. Precies naar onze wens.

Zoals het leven geen draaiboek kent, is een uitvaart geen standaard produkt. Dat verstaan jullie als geen ander. Jullie gemeende betrokkenheid voelde als een warme deken in de koude dagen van het verlies van onze moeder/oma. Alle adviezen waren op maat, kosten komen overeen met de vooraf gaande nota, geen verassingen achteraf, hulpvaardig, praktisch, prettig en persoonlijk. Het warme hart op de juiste plek.
Nogmaals bedankt voor alle steun.
 
Fam.v. Boxtel

VAN DER STEEN UITVAART KEMPENLANDSTRAAT 9, 5262 GK VUGHT, T 073 747 01 16 (24 UUR PER DAG), E INFO@VANDERSTEENUITVAART.NL

Privacystatement      © 2018