Persoonlijke ervaringen

Plaats hier uw tekst...

Wij zijn zeer tevreden en hebben veel compimenten gehad over de keurige uitvaart, geheel naar wens van onze dierbare. Nogmaals hartelijk dank. 

Perfect geregeld waarvoor dank. 

Jullie hebben het perfect geregeld en we kijken er heel goed op terug. Onze hartelijke dank hiervoor.

Alle lof voor de benadering, uitleg en afwerking van het geheel. Duidelijke uitleg, met alle wensen wordt rekening gehouden en men is erg betrokken.

Wij hebben ons enorm gesteund en gehoord gevoeld door familie van der Steen na het overlijden van onze vader en opa. Geert-Jan en zijn familie denken mee, staan open voor ideeën en zijn zonder zonder koud of zakelijk te worden ontzettend professioneel. Dit heeft geleid tot een prachtig en waardig afscheid van onze vader en opa. Familie van der Steen, nogmaals ontzettend bedankt daarvoor.
 
Familie Meulenbroek
 

Jullie waren zeer betrokken en hebben ons geweldig begeleid van moment na overlijden t/m de crematie. Wat we ook zeer hebben gewaardeerd is het feit dat we gedurende deze periode altijd bij jullie op kantoor terecht konden. Ons moeder stond centraal! Chapeau!

Geen opmerkingen, perfect geregeld.

Namens de hele familie nogmaals dank. Alles is fijn en goed geregeld. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi en warm afscheid. Alle contacten hebben wij als prima en warm ervaren. Heel erg veel succes met jullie bedrijf in Vught.

Wij zijn heel blij dat het afscheid van ons moeder zo goed is verlopen en dat we het op onze persoonlijke manier mochten doen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en begeleiding. We voelden ons goed gehoord (qua wensen) en gesteund(qua persoonlijk contact).

Het was perfect. Precies zoals moeder had gewild.

Goede suggestie voor de bloemen! Veel hulp bij kaart en prentje.
Dank voor de fijne en prettige begeleiding.

Zeer betrokken en professionele begeleiding in een zeer moeilijke tijd voor ons. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Wij kijken terug op een mooi afscheid. Dit is dankzij van der Steen Uitvaartverzorging, die zeker zijn 'steentje' heeft bijgedragen op een zeer goede en betrokken wijze.

Een 10, goed verzorgd!

We voelden ons gehoord. Niets is opgedrongen.

Jullie hebben de uitvaart van moeder perfect geregeld. Zeer persoonlijk en afgestemd op onze wensen en die van moeder. We hebben jullie betrokkenheid zeer op prijs gesteld. Heel erg bedankt.
 
Familie Weevers

De wijze waarop jullie zijn omgegaan met onze niet-standaard wensen voor de persoon die wij zo liefhadden, was zo betrokken, warm en respectvol, dat wij er ook nu nog zoveel troost uit putten. Dank...

Prima aan alle familiewensen voldaan, waardoor het een bijzondere uitvaart is geworden. Precies naar onze wens.

Zoals het leven geen draaiboek kent, is een uitvaart geen standaard produkt. Dat verstaan jullie als geen ander. Jullie gemeende betrokkenheid voelde als een warme deken in de koude dagen van het verlies van onze moeder/oma. Alle adviezen waren op maat, kosten komen overeen met de vooraf gaande nota, geen verassingen achteraf, hulpvaardig, praktisch, prettig en persoonlijk. Het warme hart op de juiste plek.
Nogmaals bedankt voor alle steun.
 
Fam.v. Boxtel

Vriendelijk en correct behandeld, fijn gevoel.

Nogmaals dank voor alle perfecte en goede zorgen bij het overlijden van Marijke Withagen-Schulting.

Zeer blij dat ik jullie gekozen heb voor de uitvaart van mijn moeder. Nog niet meegemaakt dat het zo warm en intiem was.

Perfecte dienstverlening, eerlijk en oprecht, met alle rust en ruimte voor je eigen rouwverwerking. Betrokken, warm en sympathiek. Als zeer prettig ervaren, in een verdrietige periode.

Als we iemand kunnen aanraden, dan zijn jullie het wel.
Voelt warm en vertrouwd!

Een 10, geen idee hoe het beter had gekund. Alles was fantastisch geregeld. Het is dat de aanleiding niet leuk was maar anders zou ik zeggen "tot snel". Hoe dan ook, volgende keer weer via jullie.

Heel hartelijk dank!!! Het was van A tot Z helemaal perfect geregeld. Nogmaals hartelijk dank.
 
Jan en Marijke

Nogmaals bedankt voor het geweldige begeleiden van deze moeilijke en verdrietige periode. Helemaal volgens onze wensen!

Nogmaals mijn dank voor de in alle opzichten perfect verzorgde uitvaart van Peter!
 
M. v.d. Braak, Vught

Wij vonden de begeleiding gedurende het gehele proces van de uitvaart uitstekend.
Dank je wel voor jullie steun en hulp.
 
Mevr. Vereijken

Allen waren zeer tevreden.
 
A. v. Riel

Wij zijn méér dan tevreden over Uitvaartonderneming Van der Steen. Het zijn hele lieve, warme mensen die erg goed voor je zorgen. Ze denken en leven met je mee op een zeer bijzondere manier. De uitvaart was perfect georganiseerd. We raden iedereen aan om de uitvaart door deze lieve mensen te laten regelen. Een dikke chapeau!
 
Grote omhelzing van de Familie Kloppenburg

Ga vooral zo door. De familie vond het geweldig. Heel hartelijk bedankt voor de steun en begeleiding tijdens de moeilijke tijd.

Dank alle medewerkers van Van der Steen Uitvaartverzorging, voor jullie warme, persoonlijke aandacht. Mede dankzij jullie hebben we heel mooi afscheid kunnen nemen van een lieve man, pappa en opa. Blijf dit mooie werk voortzetten; veel mensen zullen zich gesteund voelen door jullie manier van werken waarbij alle ruimte is voor eigen wensen!

Vanaf de eerste kennismaking was het comtact goed, het vertrouwen in een goede verzorging van de uitvaart werd steeds groter. Onze kleinkinderen, en ook wij werden zeer goed begeleid. Wij krijgen nog steeds complimenten over de dienst en de verzorging. De wens van mijn vrouw Annie is voor 100 % uitgevoerd.
 
Theo Schellen en familie, 22-06-2015

Bescheiden aanwezig, vol begrip voor gewoontes.
Het voelde of je gewoon je eigen mocht en kon zijn...
Zeer liefdevolle mensen...
Hartelijk dank lieve mensen
 
Ank en familie Pasalbessy-Vink

Hartelijke dank voor de prettige, vakkundige en warme begeleiding bij de uitvaart van Rob Verzantvoort sr.
We hebben de ondersteuning als bijzonder prettig ervaren.
 
Rob Verzantvoort jr.

De verzorging was optimaal. Wij en de kennissen en familie danken Uitvaartverzorging Van der Steen hartelijk voor de goede zorg. Erg aan te raden.

Prettige persoonlijke benadering, voldoende meedenken maar ook ruimte laten voor onze wensen en ons proces.

De verzorging was perfect geregeld.

Uitvaart is zeer goed en professioneel geregeld. Er werd goed meegedacht om de dag van de uitvaart zo mooi en zo goed mogelijk te laten verlopen. We hebben een waardig afscheid kunnen nemen.

De persoonlijke ondersteuning was geweldig en werd zeer op prijs gesteld.

Goede suggestie voor de bloemen! Veel hulp bij kaart en prentje.
Dank voor de fijne en prettige begeleiding.